Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μέσω Εργάνη η υποχρεωτική τηλεργασία από την Δευτέρα - Ανά μισή ώρα η προσέλευση και η αποχώρηση των εργαζομένων στις επιχειρήσεις

19 Σεπτέμβριος 2020
Μέσω Εργάνη η υποχρεωτική τηλεργασία από την Δευτέρα - Ανά μισή ώρα η προσέλευση και η αποχώρηση των εργαζομένων στις επιχειρήσεις
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΔιευκρινίσεις έδωσε ο Υπ. Εργασίας Ι.Βρούτσης στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΙ σχετικά με τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από την Δευτέρα 21.9.2020 και έως 4.10.2020 στους εργαζομένους των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Ο Υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: Για το 40% των εργαζόμενων στις ιδιωτικές επιχειρήσεις που μπορούν να εργαστούν με τηλεργασία, είναι υποχρεωμένοι οι επιχειρηματίες από 21 Σεπτεμβρίου να τους θέσουν σε εξ' αποστάσεως εργασία. Ο επιχειρηματίας πρέπει να αποφασίσει ποιοι εργαζόμενοί του που θα προ αναγγελθούν στο σύστημα ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, θα τεθούν σε καθεστώς τηλεργασίας.

Ο κος Βρούτσης ανέφερε μάλιστα ότι μετά την εκπομπή θα μετέβαινε στο υπουργείο Εργασίας όπου θα συμμετείχε σε σύσκεψη για τη δημιουργία του νέου ειδικού εντύπου προαναγγελίας της τηλεργασίας.

Δείτε στο video αναλυτικά τι ανέφερε επίσης και για το ωράριο προσέλευσης των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης